Despre noi

S.C. Valter Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1997, cu un asociat unic in persoana D-lui Ing. Grec Vasile in calitate de Administrator.

Sediul principal este in Targu Mures, unde societatea isi desfasoara activitatea, intr-un sediu modern, dotat cu mijloacele cele mai moderne, cu un personal calificat cu experienta in domeniu, iar ca si punct de lucru in anul 2009 s-a ales localitatea Sighisoara, o localitate destul de mare, dar care nu dispune de o oferta prea variata in domeniul proiectarii si in special pentru lucrari de proiectare si executie, sisteme de distributie gaze naturale.

In anul 2001 societatea implementeaza si mentine un sistem al calitatii in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001, iar din 2011 a obtinut certificatul ISO 14001 si certificarea OHSAS 18001.

Serviciile pe care societatea le presteaza sunt acelea de proiectare constructii civile si industriale, proiectare si executie instalatii pentru constructii, pentru care se presteaza servicii complete. Zona de desfasurare a acestei activitati este in judetul Mures si judetele vecine (Cluj, Alba, Bistrita Nasaud si Harghita), dar in ultima perioada aria de executie proiecte s-a largit, spre judetele Iasi, Bacau, Botosani, Suceava, Maramures.

Pe langa activitatea de baza, societatea mai presteaza lucrari de proiectare drumuri si poduri, proiectare si executie sisteme de distributie si transport gaze naturale, instalatii de utilizare gaze naturale, sanitare, de incalzire, aer conditionat si electrice si testari si analize tehnice legate de acestea, proiectare sisteme de instalatii de limitare si stingere a incendiilor, proiectare sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare is alertare in caz de incendiu.

Printre toate acestea, serviciul cel mai frecvent prestat este cel de proiectare si executie sisteme de distributie si transport gaze naturale precum si instalatii de utilizare gaze naturale.

Managementul firmei prevede o largire a ariei de realizare a proiectarii, prin participarea la licitatii de o anvergura mai mare, in toate zonele tarii si intr-un final char la posibilitatea de a participa la licitatii ce se realizaeaza in afara tarii.

Serviciile de proiectare reprezinta o piata foarte mare pe plan mondial (peste 7%), acestea fiind in continua crestere, mai ales datorita standardelor tot mai stricte existente in constructiile civile si industriale, ceea ce impune proiecte mai complexe si care implica un numar tot mai mare de specialisti, coroborat cu utilizarea unor echipamente si programe de proiectare, tot mai performante, precum si accesul cat mai usor si rapid la informatii, noutati in domeniu.

Serviciile de executie instalatii reprezinta aproape 6 % din domeniul constructiilor, cu tendinta de crestere a acestui procent, mai ales datorita cerintelor tot mai ridicate ale beneficiarilor.